Muheva, maukas, terveellinen.
Nämä kolme sanaa kuvaa ehkä parhaiten kanapiirakkaa, jonka ohjeen löysin täältä.
Tämä piirakka on nopeasti ja helposti valmistettava ja käytettävät ainekset "tavallisia ", useimmiten kaapista valmiina löytyviä.
KANAPIIRAKKA
oliiviöljyä
400g kanasuikaleita
1-2 valkosipulin kynttä
suolaa
pippuria
paprikajauhetta
currya
basilikaa
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Paista kanasuikaleet tilkassa oliiviöljyä ja mausta hyvin.
Kanan muhiessa pannulla, valmista pohja.
POHJA:
250g maitorahkaa
1 muna
1/2 tl ruokasoodaa
1tl suolaa
1dl jauhoja (mitä jauhoja tahansa)
(2tl psylliumia)
Sekoita pohjan ainekset keskenään ja kaada leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan.
Jauhot voit valita itse (täysjyväspelttijauhoja, ruisjauhoja, kaurajauhoja jne.) Itse laitoin tähän piirakkaan mantelijauhoja, riisijauhoja, kauraleseitä ja maissijauhoja.
Jauhot voit valita itse (täysjyväspelttijauhoja, ruisjauhoja, kaurajauhoja jne.) Itse laitoin tähän piirakkaan mantelijauhoja, riisijauhoja, kauraleseitä ja maissijauhoja.
Asettele kanasuikaleet pohjan päälle ja paina kevyesti taikinan sisään.
Paista piirakkaa uunin keskitasolla 30 minuuttia ja nauti tuoreen salaatin kera.
Makoista viikonloppua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti