i

i

perjantai 19. syyskuuta 2014

Terveellinen kanapiirakka

IMG_2633

Muheva, maukas, terveellinen.
Nämä kolme sanaa kuvaa ehkä parhaiten kanapiirakkaa, jonka ohjeen löysin täältä.

Tämä piirakka on  nopeasti ja helposti valmistettava ja käytettävät ainekset "tavallisia ", useimmiten kaapista valmiina löytyviä.


IMG_2635



KANAPIIRAKKA

oliiviöljyä
400g kanasuikaleita
1-2 valkosipulin kynttä
suolaa
pippuria 
paprikajauhetta
currya
basilikaa

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Paista kanasuikaleet tilkassa oliiviöljyä ja mausta hyvin.
Kanan muhiessa pannulla, valmista pohja.

POHJA: 
250g maitorahkaa
1       muna
1/2 tl ruokasoodaa
1tl     suolaa
1dl    jauhoja (mitä jauhoja tahansa)
(2tl    psylliumia)


Sekoita pohjan ainekset keskenään ja kaada leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan.
Jauhot voit valita itse (täysjyväspelttijauhoja, ruisjauhoja, kaurajauhoja jne.) Itse laitoin tähän piirakkaan mantelijauhoja, riisijauhoja, kauraleseitä ja maissijauhoja.
Asettele kanasuikaleet pohjan päälle ja paina kevyesti taikinan sisään.
Paista piirakkaa uunin keskitasolla 30 minuuttia ja nauti tuoreen salaatin kera.


IMG_2640


Makoista viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti