i

i

maanantai 5. tammikuuta 2015

Miksi juoda sitruunavettä?Tammikuu on uudistumisen kuukausi. Joulunajan herkutteluiden jälkeen on halu saada keho voimaan paremmin ja puhdistumaan.  Sitruunaveden nauttiminen päivittäin on helppo ja vaivaton tapa kohentaa hyvinvoinitasi.

Sitruunavedellä sanotaan olevan monia terveyshyötyjä. 
Tässä keltaisessa kirpeässä hedelmässä on paljon energisoivia vitamiineja ja hivenaineita. Sitruunan mehu, laimennettuna haaleaan veteen auttaa käynnistymään ruoansulatuksen heti aamusta, kun juot sen tyhjään mahaan. Päiväsi saa raikkaan alun!Parin viikon käytön jälkeen voit huomata närästyksen ja turvotuksen helpottuneen. Vatsa toimii paremmin ja ihokin on kirkastunut sitruunaveden ansiosta.
Sitruunaveden nauttiminen parantaa myös vastustuskykyäsi sen suuren C-vitamiinipitoisuuden ansiosta.
Sitruunavesi parantaa kroppasi pH-arvoa eli muuttaa sitä emäksisemmäksi ja tehostaa myös kropan nesteytystä sekä kuona-aineidein poistumista. Sitruunavesi tehostaa myös maksan puhdistusprosessia.

Jätä illalla iso lasillinen vettä (noin 4dl) hapettumaan yön yli. Purista aamulla veteen puolikkaan sitruunan mehu. Ja piristävä aamujuomasi on valmis!Käytä aina oikeita sitruunoita ja mieluiten luomuja.
Jäljelle jäävä sitruunan puolikas säilyy hyvin seuraavaan aamuun pienessä minigrip pussissa.

Sitruunavesi kannattaa juoda kerralla alas, jotta se rasittaisi mahdollisimman vähän hampaita.
Hampaat kannattaa harjata aamulla ennen sitruunaveden nauttimista. Sitruuna pehmentää hammaskiillettä hetkellisesti, joten ei ole hyvä idea pestä hampaita heti sitruunaveden nauttimisen jälkeen.


On siis monta hyvää syytä aloittaa päivä raikkaalla sitruunavedellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti